BIJELA - sobe/apartmani

Reg. Br.:  0102010

Ime vlasnika/Kontakt osoba:

Dragan Malović

Adresa:

ul. Sloge br. 9, Bijela

Tel:

+ 382 (0)31 683 379

Mob:

+ 382 (0)69 079 527
E-mail:
E-mail

 

Objekat sa smještajem se nalazi u neposrednoj blizini hotela Delfin, na 60 m od obale u predivnom mediteranskom ambijentu. Velika i bujna hladovina omogućava gostima odmor i uživanje i u najvrelijim satima.
Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Objekat je snabdjeven i sopstvenom vodom – hidrantom, što predstavlja garanciju stalnog prisustva vode za piće i tuširanje.
Gostima stoji na raspolaganju kompletno opremljena kuhinja, kao i mogućnost ishrane u sopstvenoj režiji. Objekat raspolaže i svojim parking prostorom.
 
     
 
     
 
    
 
    
 
    
 
    
 
    Nešto više o Bijeloj:
 
Na 12 kilometru od Herceg-Novog, na magistralnom putu prema Kotoru i Budvi nalazi se mjesto Bijela, gradić sa oko 7000 stanovnika. Samo ime dovoljno govori da se radi o jednom od najsunčanijih mjesta u Boki kotorskoj (preko 200 sunčanih dana godišnje).
Mir i ljepota Bijele, uz blizinu Herceg-Novog sa kojim je izvanredno povezana autobuskim vezama čine vaš odmor još prijatnijim.
Za one koji vole pješačenje Bijela sa svojom okolinom pruža veliku mogućnost. Posebno preporučujemo posjetu crkvi Riza Bogorodice koja je podignuta na temeljima crkve iz 12. v., a  nalazi se na svega 1 km od magistralnog puta u živopisnom zaleđu.
Hoteli Delfin, Park i Vila Margot, te mnogi kafići i picerije, kao i nezaobilazni vaterpolo susreti u večernjim satima, dovoljna su garancija da se može naći kutak za odmor i razonodu.
Za vašu informaciju u Bijeloj se nalazi:
Moderan dom zdravlja, banka, pošta, bioskop, ljetnja pozornica, turističke agencije, bogata pijaca, benzinska pumpa i autodjelovi, samoposluge, tri pekare...

Prilikom kontakta molimo vas da navedete da ste nas pronašli preko bestofboka.com